REVIEWS

De mess deed de catering op ons huwelijksfeest. Van de punch tot het dessert was alles tot in de puntjes in orde. Maar niet alleen het eten ook de bediening was super in orde. Je merkt dat dit jullie passie is en ook de vriendelijkheid en het enthousiasme geven jullie door aan jullie personeel. Jullie zorgden ervoor dat ons feest af was. We hebben geen seconde spijt van onze keuze en zien jullie snel terug in het restaurant.
Merci om er mee voor te zorgen dat onze dag 15 september 2017 één was om nooit te vergeten.
Tot gauw
Davy en Sarah
Sarah De Schrooder
De Mess verzorgde afgelopen zomer ons trouwfeest. Het concept 'Around the world in 6 dishes' was ons op het lijf geschreven maar we vroegen ons af of al onze gasten (jong én oud) onze keuze wel zouden appreciëren. En jawel! We kregen heel veel lovende reacties over het heerlijke eten, over de bediening en over het originele concept. Wij zouden meteen opnieuw voor De Mess kiezen!
Lies Gobyn
Afgelopen zaterdag was onze grote dag.
Samenwerken met de allerbesten heeft ervoor gezorgd dat we een stralende, fantastische mooie dag en feest hadden!
Overheerlijke hapjes, walking dinner, punch en late night bite, topteam, allen even vriendelijk, losse sfeer, zeer flexibel, een aanrader op alle gebied!
Dankjewel aan het hele team en aan Wouter voor je enthousiasme en input!
Ingrid Baeten
De Mess heeft recent de catering op ons huwelijk verzorgd. We hadden gekozen voor de formule 'The world in 6 dishes'. De invulling van de gerechtjes werd op voorhand in nauw overleg met De Mess beslist. Op de dag zelf waren wijzelf (én onze gasten) vol lof over zowel het eten als de uiterst vriendelijke bediening. De Mess Catering staat voor ons gelijk met lekkere wereldkeuken, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Ook onze receptie was op en top verzorgd en lekker. Bedankt aan het voltallige team van De Mess om bij te dragen aan de mooiste dag van ons leven!
Kim Wybauw
De Mess verzorgde de catering op ons huwelijksfeest. Originele hapjes en gerechten verrasten de gasten keer op keer. Ook zeer tevreden over de organisatie en de bediening die dag. Een absolute aanrader als je een persoonlijke en culinaire toets wil geven aan uw feest.
Elien Vermeersch
Het eten op onze trouw was super lekker! Correcte afspraken, snel een antwoord op alle vragen, een heel professioneel team. Jullie mensen hielpen zelfs spontaan met het schenken van drank voor onze gasten (terwijl het eigenlijk 'zelfbediening' was). En natuurlijk de heerlijke gerechtjes! Kon niet beter! We're impressed. Dikke merci aan het hele team! X Lieselot & Chris
Lieselot D'Hoest
Wouter heeft vorige week op onze trouw gecateerd en het was gewoonweg super. Het eten is van topkwaliteit en de formule zorgt voor een zeer ongedwongen sfeer! Ik raad hen overal aan! TOP!
Lotte Magerman