De Mess Sijsele logo

Over Ons

Nood om de werkdag door te spoelen? Zin in een smakelijke hap met vrienden? Op zoek naar een bar om je elleboog wat tijd te geven? Klaar om eens een andere cocktail te proeven?
Welkom in “De Mess”… een bar / world & streetfoodkeet met ballen!

In het voormalig legerpand vind je zowel een goed glas wijn, een speciaal biertje als een verfrissende niet-alledaagse cocktail, dit in combinatie met een van onze multiculturele barsnacks of avontuurlijke gerechten van de eetkaart.
Cocktails volgens onze "goeste"

Onze bar spitst zich toe op een wisselend aanbod van cocktails naar gelang seizoen, aanbod en goesting. Maar naast onze eigen creaties kan je ook terecht voor een deftige classic cocktail, een goed glas wijn, een stevige pint of een whisky, cognac, rum, etc uit ons uitgebreid aanbod. Niet helemaal thuis in de wereld van cocktails, wijnen of spirits? Wees gerust, onze barman van dienst zal u met plezier de weg wijzen in deze fascinerend wereld!
MONDIALE GERECHTJES OM TE DELEN

Vanuit onze passie voor reizen en “goed eten” serveren we seizoensgebonden world & street food gerechtjes uit alle windstreken. Van Mexicaans tot Vietnamees, van “Vlaamse kost” tot gerechtjes uit het Midden Oosten, etc. Wij houden van proeven, daarom is onze kaart opgebouwd uit allemaal kleine authentieke gerechtjes die eventueel kunnen gedeeld worden met het tafelgezelschap. Vers, met passie en met respect voor smaak en cultuur zijn de juiste termen voor een bordje in De Mess!
"Share a drink, share food"

TOT BINNENKORT!
2

Contacteer Ons

De Mess

Bloemisterijstraat 1
8340 Sijsele

info@demess.be
www.demess.be
BTW 0888.318.971
Reserveren: online of op het nummer +32 (0)50 54 53 51
Vanaf meer dan 6 personen alleen telefonisch reserveren!

De Mess is een onderdeel van Koen's Catering Group.
Koen's Catering
Openingsuren

Donderdag: 18u tot 00u
Vrijdag: 18u tot 00u
Zaterdag: 18u tot 00u

Keuken open tot 21u