JOBS

Heb je zin om in een tof en jong team aan de slag te gaan als horecamedewerker? We zijn in De Mess steeds op zoek naar jonge gemotiveerde mensen voor zowel onze proeverij in Sijsele als voor catering op events! Laat je gegevens achter via het contactformulier en we zullen spoedig contact opnemen.


Medewerker zaal & bar All-round horecamedewerker die zowel in de zaal als achter de bar kan werken. Je bent jong en hebt een minimum aan ervaring in horeca. Ervaring is niet doorslaggevend maar wel een pluspunt. Wij vinden inzet, goede attitude, de wil om te leren en motivatie belangrijker dan ervaring. Je bent flexibel en dus bereid om op occasionele basis te werken. Je bent ofwel student of je werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever.
Kok Kok met veel passie en 'goesting' om te werken op occasionele basis. Je bent jong en hebt vooral veel zin, passie en je leert graag bij! Je hebt een minimum aan ervaring en je kan goed werken onder druk om alles vlot te laten doorgaan. Een diploma als kok is niet vereist. Je bent flexibel en dus bereid om op occasionele basis te werken. Je bent ofwel student of je werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever.
Neem contact op Laat hier je gegevens achter en we zullen spoedig contact opnemen.

Student
4/5 werkende bij andere werkgever