REVIEWS

Gisteravond de "Teaser Night" bijgewoond, try-out van nieuwe gerechtjes voor het winterseizoen dat start begin november. Zeer lekkere creaties, concept van food sharing blijft top. Er is ook wat extra ruimte, ideaal voor kleine groepjes. Kortom, wij zijn fan!
Erik Teerlinck
Het was inderdaad heel lekker en verzorgd!
Katelijne d'Haenens
Het More is Mess-menu is een aanrader
De verschillende gerechtjes testen je smaakpapillen
Bij het serveren van de gerechtjes ,zeggen ze welke ingrediënten gebruikt zijn
Op de drankenkaart vind je uitgebreid assortiment van witte & rode wijn alsook bieren
Het is hier gezellig tafelen met een vriendelijke en vlotte bediening
Marc Thys
Wij aten de menu, dwz de hele kaart. Zalig gewoon! Happy food noem ik dit. Grote fan!
Evelyne Vanpoucke
I just love it. It's a great concept and experience. I cannot wait to come back and find out new surprises. And they have the best tequila ever Riazul Premium Añejo. Just the best!!!
Andres Villagomez
Vernieuwende cocktails in een leuke setting. Grote fan van de barfood en de hoofdgerechten zijn niet alledaags. Zeker de moeite!
Klaas Vankeersbilck
Gisteren gaan eten in "De Mess". Super avond gehad. Heel lekker gegeten in een tof en gezellig kader, heel vlotte en vriendelijke bediening. Elk gerechtje was een ontdekking op zich en was telkens om duimen en vingers af te likken (soms zelfs letterlijk te nemen :-) ) Kortom supergeslaagd, dank je wel aan de mensen van de Mess! doe zo verder!!!
Stijn De Loof
Het was voor ons de eerste kennismaking met de Mess. Het was super lekker en een hele vriendelijke bediening/uitleg. Komen zeker terug!!! Fantastische formule!!! Helemaal in ons straatje.
Roos Colpaert
Super lekker eten, een heel mooi kader !
Heel vriendelijke bediening !
We gaan er zeker terug !
Kathy Beernaerts