Food Formules

Alle prijzen zijn exclusief 12% BTW en bediening.

Receptie

RECEPTIEHAPJES

per hapje/per persoon (oesters aan dagprijs)

€1,9
vanaf 100 personen (tenzij in combinatie met andere formule)
Bekijk een aantal voorbeelden van mondiale hapjes
Mondiaal aanbod om uw gasten te verwennen met hapjes die net dat tikkeltje anders zijn! Hieronder vindt u een aantal voorbeelden uit ons assortiment. Per uur receptie raden we doorgaans 4 hapjes aan.
  • Mexicaans gekruid kalkoenspiesje met chipotlemayonaise
  • Libanese falafel met tahini-yoghurtdip
  • Andalousische gazpacho met gerookte paprika en sherryazijn
  • Hollandse kibbeling (gefrituurd visje) met verse tartaar
  • Indische Samosa met chutney
  • Vietnames loempia met Nuoc Cham
  • Mexicaanse tostada met chipotle, queso fresco en maïs
  • Japanse Yakitori (gegrild kippenspiesje) met soja en sesam
  • Peruviaanse Ceviche van Noordzeevis met masa hatina tortilla
  • Caraibische calamares met mango habanerosausje
  • Chinese springroll met eend en hoisin dip
  • Spaanse Albondigas (pittige gehaktballetjes in tomatensherrysaus)
  • Vietnamese rundscarpaccio met munt, chili en citroengras.
  • Marokkaanse tartare van zeebaars met ras-el-hanout
  • Catalaanse scampi in krokant jasje van granen met aioli
  • Oesters op onze wijze (dagprijs)
  • Deens smorrebrood met lax (zalm), hangop en dille
  • Koreaanse Yukhoe (steak tartaar)
  • Szechuan dumpling met chili-olie
  • Thaise garnalen torpedo met Nam Jim Seafood
  • Hollandse maatjes met sjalot, hangop en peterselie
  • Hawaiaanse Poke (rauwe zalm) met lenteui en nori
  • Japanse tartaar van tonijn met soja en bieslook
TAPASBORDEN

per persoon

€5
vanaf 100 personen (tenzij in combinatie met andere formule)
Bekijk een aantal voorbeeldproducten
Laat uw gasten tijdens uw receptie zichzelf bedienen van onze tapasborden met authentieke kwaliteitsproducten. Dit is een perfecte inloper voor een maaltijd of een uitstekende aanvulling op receptiehapjes in rondgang! De producten op de tapasborden variëren per jaar en seizoen! Enkele voorbeelden van producten zijn:
  • Proscuitto Crudo di San Daniele
  • Trèveler (Spaanse ham van de hoogste hamdrogerij ter wereld!)
  • Chorizo Trocol tipo Pamplona (dunner gemalen chorizo van huis Alejandro)
  • Manchego (Spaanse schapenkaas uit La Mancha, twee jaar gerijpt)
  • Arbequina olijven, zongedroogde tomaten, gepekelde seizoensgroenten, etc.
  • Dip van het seizoen met houthakkersbrood
  • Buffelmozzarella di Campania
  • Libanese hummus met tahini en komijn

Walking Dinner

  • Elk gerechtje is tussen de 100-150g en deze formules zijn een volledige maaltijd.
  • Het laatste gerechtje is altijd een dessertje.
  • Deze gerechten kunnen zowel zittend, staand of in een combinatie van beide gegeten worden!
  • Er is ook mogelijkheid om deze gerechten in ‘Family Style’ te eten, waarbij alle gerechten in grote potten op tafel komen in het midden van de tafel en de gasten zichzelf bedienen!
AROUND THE WORLD IN 6 BITES

per persoon

€32
vanaf 50 personen
Bekijk een aantal voorbeelden uit ons assortiment
Een opeenvolging van 6 authentieke street snacks uit verschillende delen van de wereld. Lekker los! Enkele voorbeelden uit ons assortiment (keuze wordt uiteindelijk gemaakt door de chef in functie van seizoen, aanbod en in dialoog met de klant).
  • Spaanse Gazpacho met tuinbonen, pimenton en Xeres-azijn (V)
  • Maleisische kippenheupjes met komkommersalade en huisbereide pindasaus
  • Amerikaanse 'Chili Dog' met chili con carne, mosterd en witte ui
  • Libanees flatbread met falafel, Arabisch slaatje en tahinidip (V)
  • Mexicaanse Baja fish taco met gefrituurd visje, tropische salsa en chipotlemayonaise
  • Vlaams stoofvlees met verse frietjes en huisgemaakte mayo
  • Nederlands broodje kibbeling (gefrituurde kabeljauw) met huisgemaakte tartaar en zoetzure venkel
  • Thaise Moo Ping (gemarineerde varkensspiering) met Nam Jim Jaew
  • Suanla Chaoshou in flatbread met frisse salade en tzatziki
  • Gelado de cajeta: mexicaanse ijsbereiding met dulce de leche (boterkaramel) en geroosterde kokos
AROUND THE WORLD IN 6 DISHES

per persoon

€42
vanaf 50 personen
Bij de Dishes komt een materiaalforfait van €4,95 voor alle borden, potjes, kommetjes, bestek en toebehoren
Bekijk een aantal voorbeeldgerechtjes
Hetzelfde leuk concept als 'around the world in 6 bites', maar de gerechtjes zijn fijner, meer exclusievere producten en worden op een andere manier gepresenteerd. Enkele voorbeelden uit assortiment (keuze wordt uiteindelijk gemaakt door de chef in functie van seizoen en aanbod).
  • Vietnamese rijstnoodlesalade met gemarineerde tofu, thaise basilicum en munt
  • Peruviaanse Ceviche van zeebaars met tortilla van masa harina en avocado
  • Singapore Lakse: pittige curry noodlesoep met kip, kokosmelk en ananas
  • Italiaanse salade met gegrilde inktvis, citrus en rucola
  • Koreaanse Beef Bulgogi met kimchi en jasmijnrijst
  • Vlaamse varkenswangetje met frietjes en witloofslaatje
  • Chileense quinoa-salade met avocado, geroosterde maïs en cojita-kaas
  • Thaise Tom Kha Gai (aromatische kokossoep met galangal, kaffirlimoen en kip)
  • Zuid-Indische viscurry met naanbrood en raita (yoghurtsausje)
  • Marrokaans Lam met een tabouleh van parelcouscous en granaatappel
  • Griekse salade met watermeloen, pistache en zoetzure venkel
  • Italiaanse Polpetta (gehaktbal) met aromatische tomatensaus en basilicum
  • Vanilleijs met aardbeien, munt en Ricard
  • Yoghurtijs met butterschotch, zomerbessen en citroenverveine

BBQ

DE MESS BBQ'S

Wie op zoek is naar iets anders dan de typische BBQ-worst of saté kan met De Mess BBQ-formules voor fijnproevers een stap verder in de wereld zetten. Ontdek hier onze mondiale Mixed Grill, Spaanse barbacao of de BBQ met tien dagen gerijpte entrecôte.
MIXED GRILL

per persoon

€25
vanaf 40 personen
Bekijk het buffet
Een Mixed Grill met wereldse invulling! Drie soorten vlees, vis of gevogelte met jaarlijkse wisselende marinades uit verschillende delen van de wereld, aangevuld met een assortiment aan alternatieve salades zoals Chinese Tijgersalade, Griekse boerensalade, Midden-Oosterse zoetzure salade en frisse bladsalade! Verder serveren we dit samen met geroosterde aardappelen, waaier aan koude sauzen en een warme saus en vers afgebakken brood.
Mogelijkheid tot uitbereiding:
  • Marokkaans Lam (+ €5)
  • Seizoensvis (+ €5)
  • Scampibrochette (+ €5)
ENTRECÔTE

per persoon

€32
vanaf 40 personen
Bekijk het buffet
Zin een stevig stuk vlees? Dan is onze ENTRECÔTE BBQ iets voor u! Gegrilde stukken rundsvlees met een assortiment aan alternatieve salades zoals Chinese Tijgersalade, Griekse boerensalade, Midden-Oosterse zoetzure salade en frisse bladsalade! Verder serveren we dit samen met geroosterde aardappelen, waaier aan koude sauzen en een warme saus en vers afgebakken brood.
BARBACOA ESPAÑOL

per persoon

€39
vanaf 40 personen
Bekijk het buffet
Authentieke Spaanse topproducten op uw bord! U krijgt van op de grill reuzengamba’s in Spaanse lookmarinade, een Moors gekruid lamskroontje uit Andalusië en 100% authentieke Pata Negra (stuk van het varken)! Dit wordt vergezeld van 3 Spaanse salades, Bocadillo (Spaans steengebakken stokbrood), geroosterde aardappelen en drie bijhorende sauzen. Buen Provecho!


MEXICAANSE TACOBAR

TACOBAR (3 Taco's per persoon)

per persoon

€16
vanaf 70 personen
Toffe Mexicaanse Taco's voor uw evenement! Wij serveren vanuit ons kraampje twee soorten taco's (1 met vis en 1 met vlees - vegetarisch alternatief mogelijk), vergezeld van huisgemaakte salsa's, hotsauces en andere condimenten om je taco te personaliseren.


Desserts

DESSERTS

per persoon

€7
Enkel in combinatie met andere formules
Bekijk enkele voorbeelden
  • Yoghurtijs met zomerfruit, citroenverveine en explosiesuiker
  • Indisch gemarineerde ananas met kokosijs en exotische butterscotch
  • Bananen met Jamaicaanse rum, chocoladesaus en vanilleijs
  • Verse aardbeien met vanilleijs, munt en Ricard

Drankformules

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en bediening.
DRANKENFORFAIT RECEPTIE Prijs op aanvraag
Enkel mogelijk in combinatie met foodformule
  • Cava (Picaire)
  • Fruitsap (of mocktail: zie hieronder)
  • Waters

TIP!
Als lekker alternatief voor fruitsap is er onze Lazy Red Lips mocktail op basis van granaatappelsap, gecombineerd met de smaken van framboos en violet. Verfrissend en verrassend!
+ €1,75 per persoon/uur
DRANKENFORFAIT FEEST Prijs op aanvraag
Enkel mogelijk in combinatie met foodformule
  • Witte wijn (Paparuda - Roemenië - 100% Sauvignon)
  • Rode wijn (M.A.N. - Zuid-Afrika - 86% Cabernet Sauvignon en 14% Merlot)
  • Pils
  • Cola & Cola Light
  • Waters
PUNCHTAFEL: cocktailpunch

per cocktail

€4,95
PUNCHTAFEL: mocktailpunch

per cocktail

€2,95
vanaf 100 cocktails (tenzij in combinatie met een foodformule)
Bij Punchtafel op afhaal/levering:
- Huurprijs glazen: 50 cent per glas
- Bij levering ter plaatse: €50 leveringskost
Bekijk enkele voorbeelden van Punches
Op een lekker losse manier originele cocktails aanbieden aan uw gasten? Bij ons kan u een ‘punch-tafel’ afhalen waarbij wij de punches, glaswerk, ijs, garnituur en alle andere benodigdheden voorzien, zodat u en uw gasten zichzelf kunnen bedienen naar believen. Punches zijn weer helemaal hip!

Punch is een aloude manier van drinken en is eigenlijk het eerste ‘gemengde alcoholische drankje’ uit de geschiedenis, nog lang voor de latere eenpersoons versies en de uiteindelijke ‘cocktail’. Punch is traditiegewijs een sociaal gebeuren, waar iemand een punch bereidde en men dan met een groep mensen punch dronk uit kleine kopjes of bekers. Nu beleeft de cocktailpunch een revival!

Elke punch staat op vijf benen: spirit (de drank), citrus (het zure), suiker (het zoete), water (de aanlenging, kan ook thee zijn of vruchtensappen) en spice (specerijen zoals vanille, nootmuskaat, kaneel, etc.). Bijna elke goeie punch begint met een Oleo-Saccharum, dat is een acht uur lange maceratie van citrusschillen in suiker. De suiker trekt alle etherische oliën van de vrucht uit de schil en zo bekomt men een geurende en smaakvolle suiker die dan als basis zal spelen met de andere gemengde ingrediënten.
Fish House Punch
In dit geval wordt de oleo saccharum gemaakt met demerara-suiker, een ongeraffineerde donkere suiker die een zeer aparte aardse smaak heeft niet te vergelijken met de traditionele suiker. Dit wordt gemengd met Ceylon Thee uit Sri Lanka, citroensap voor frisheid, donkere Jamaican Rum, Franse topcognac en een scheutje perziklikeur. Enkele dashes Pompelmoes-bitters geven de punch een extra dimensie.

Carribean Rum Punch
Bij deze punch vertrekt men van eigen getrokken ‘spiced rum’, een proces waarbij we gouden rum 24u laten trekken met kruidnagel, kaneelstokjes, nootmuskaat, piment, vanille, verschillende citrusschillen en Angostura bitters. Dit wordt dan verenigd met ongezoet ananassap, guavasap, limoensap en verschillende tropische vruchten zoals ananas, mango, limoen, etc.

Blood Red Rum Punch
Een oleo-saccharum van bloedsinaasappel en citroen met muscovadosuiker. Hier hebben we donkere rum als basis, die gepimped wordt met de complexe smaken van Byrrh en Amer Picon. Granaatappelsap en de indische Darjeerling thee zorgen voor wat body terwijl vers citroensap en frambozensiroop zorgen voor het zoet-zure. Orangebitters ronden het geheel af voor een fris, maar intrigerend drankje.

Spiced Flower Punch
Standaard oleo-saccharum van citroen, maar met rietsuiker. De combinatie van Vodka en vlierbloesemlikeur ligt hier aan de basis, aangelengd met biologisch appelsap, citroensap, kamillethee; en gespiced met Groene Chartreuse, Becherovka (een Tsjechische kruidenlikeur) en lemonbitters.

Hendricks Gin Punch
Oleo-saccharum, Hendricks Gin, Lillet Blanc - een versterkte wijn uit Frankrijk (vermouth) aangelengd met fruitig wit druivensap, de elegantie van groene thee, vers citroensap en een druppel rozenwater. Fris, soepel, crisp.