Food Formules

Alle prijzen zijn exclusief 12% BTW en bediening.

Receptie

RECEPTIEHAPJES

per hapje/per persoon (oesters aan dagprijs)

€1,9
vanaf 100 personen (tenzij in combinatie met andere formule)
Bekijk een aantal voorbeelden van mondiale hapjes
Mondiaal aanbod om uw gasten te verwennen met hapjes die net dat tikkeltje anders zijn! Hieronder vindt u een aantal voorbeelden uit ons assortiment. Per uur receptie raden we doorgaans 4 hapjes aan.
  • Mexicaans gekruid kalkoenspiesje met chipotlemayonaise
  • Libanese falafel met tahini-yoghurtdip
  • Andalousische gazpacho met gerookte paprika en sherryazijn
  • Hollandse kibbeling (gefrituurd visje) met verse tartaar
  • Indische Samosa met chutney
  • Vietnames loempia met Nuoc Cham
  • Mexicaanse tostada met chipotle, queso fresco en maïs
  • Japanse Yakitori (gegrild kippenspiesje) met soja en sesam
  • Peruviaanse Ceviche van Noordzeevis met masa hatina tortilla
  • Caraibische calamares met mango habanerosausje
  • Chinese springroll met eend en hoisin dip
  • Spaanse Albondigas (pittige gehaktballetjes in tomatensherrysaus)
  • Vietnamese rundscarpaccio met munt, chili en citroengras.
  • Marokkaanse tartare van zeebaars met ras-el-hanout
  • Catalaanse scampi in krokant jasje van granen met aioli
  • Oesters op onze wijze (dagprijs)
  • Deens smorrebrood met lax (zalm), hangop en dille
  • Koreaanse Yukhoe (steak tartaar)
  • Szechuan dumpling met chili-olie
  • Thaise garnalen torpedo met Nam Jim Seafood
  • Hollandse maatjes met sjalot, hangop en peterselie
  • Hawaiaanse Poke (rauwe zalm) met lenteui en nori
  • Japanse tartaar van tonijn met soja en bieslook
TAPASBORDEN

per persoon

€5
vanaf 100 personen (tenzij in combinatie met andere formule)
Bekijk een aantal voorbeeldproducten
Laat uw gasten tijdens uw receptie zichzelf bedienen van onze tapasborden met authentieke kwaliteitsproducten. Dit is een perfecte inloper voor een maaltijd of een uitstekende aanvulling op receptiehapjes in rondgang! De producten op de tapasborden variëren per jaar en seizoen! Enkele voorbeelden van producten zijn:
  • Proscuitto Crudo di San Daniele
  • Trèveler (Spaanse ham van de hoogste hamdrogerij ter wereld!)
  • Chorizo Trocol tipo Pamplona (dunner gemalen chorizo van huis Alejandro)
  • Manchego (Spaanse schapenkaas uit La Mancha, twee jaar gerijpt)
  • Arbequina olijven, zongedroogde tomaten, gepekelde seizoensgroenten, etc.
  • Dip van het seizoen met houthakkersbrood
  • Buffelmozzarella di Campania
  • Libanese hummus met tahini en komijn

Walking Dinner

  • Elk gerechtje is tussen de 100-150g en deze formules zijn een volledige maaltijd.
  • Het laatste gerechtje is altijd een dessertje.
  • Deze gerechten kunnen zowel zittend, staand of in een combinatie van beide gegeten worden!
AROUND THE WORLD IN 6 BITES

per persoon

€32
vanaf 30 personen
Bekijk een aantal voorbeelden uit ons assortiment
Alle gerechtjes worden geserveerd in ecologische wegwerpverpakking om het gevoel, sfeer en de authenticiteit van het streetfood in ere te houden.
  • Cambodiaanse 'Noahm Mesoor': salade van glasnoedels met scampi, munt, Thaise basilicum en pinda
  • Peruviaanse 'Anticuchos': gegrilde rundsspies met aji amarillo (dipsaus) en geroosterde aardappeltjes
  • Mexicaanse Taco 'Carnitas' (traaggegaard geconfijte varkensschouder) met salsa verde, crema mexicana, witte ui en koriander
  • Turkse 'Manti': gestoomde dumplings met aromatische tomatensaus, yoghurt, sumac en feta
  • Indische 'Aloo Sabzi': groentencurry van aardappel en seizoensgroenten, chutney, naanbroodje en cashews
  • Maleisische 'Satay' met pinda saus, ketupat (rice-cakes) en gepekelde komkommersalade
  • Spaanse 'Bocadillo de Calamares': Stokbrood met gefrituurde inktvis, salade van gegrilde paprika, inktvis-aioli en amandels
  • Singaporese 'Laksa': pittige currykokos noedelsoep met scampi, tofu-puffs, gefrituurde sjalotjes en ananas
  • Sichuan 'Suanla Chaoshau' (gestoomde dumplings) met pittige en zure chili-olie dressing en sesam
  • Griekse 'Souvlaki': gegrilde varkensspies met tzatziki, pita broodje, feta en Griekse boerensalade
  • Vietnamese 'Bahn Mi' (krokant broodje) met gefrituurde Noordzeevis, zoetzure daikon en wortel, verse kruiden, Srirachamayonaise en pinda's
  • Guatemalaanse 'Taco Pepian de Pollo': taco van gegrilde kip, pittige salsa van pompoenpitten, sesam en koriander
  • Libanese Falafel met flatbread, tahinidip en arabisch slaatje
  • Indische 'Chicken Tikka': aromatisch gegrilde kippenspies met groene chutney en uienslaatje
  • Nederlands 'Broodje Kibbeling': met in bierbeslag gefrituurde Noordzeevis, zoetzure venkel, uitjes, citroen en huisgemaakte tartaar
  • DESSERT: Zuid-Afrikaanse 'Koeksisters': donuts met butterscotch van guava, mascarpone, opgelegde mango en limoen
  • DESSERT: Mexicaanse Gelado de Cajeta: vanilleijs met dulce de leche en seizoensfruit
  • DESSERT: Portugese 'Pasteis de Nata' (eiertaartjes) op onze wijze
  • ...
AROUND THE WORLD IN 6 DISHES

per persoon

€42
vanaf 30 personen
Bij de Dishes komt een materiaalforfait van €4,95 voor alle borden, potjes, kommetjes, bestek en toebehoren
Bekijk een aantal voorbeeldgerechtjes
Hetzelfde leuk concept als 'around the world in 6 bites', maar de gerechtjes zijn fijner, meer exclusievere producten en worden op een andere manier gepresenteerd. Enkele voorbeelden uit assortiment (keuze wordt uiteindelijk gemaakt door de chef in functie van seizoen en aanbod).
  • Koreaanse 'Yukhoe': steak tartare op z'n Koreaans, met Nashi-peer, daikon en sesam
  • Peruviaanse Ceviche met avocado, koriander en krokantje van maîs
  • Risotto van Bulgur met groene asperges, geroosterde tomaat en frisse kruidensla
  • Marokkaans lamsvlees met salade van parelcouscous, granaatappel en pistache
  • Indonesische wonton soep met chinese kool, kroepoek, krokantje sjalotjes, sojascheuten en dumplings van garnaal
  • Italiaans op vel gebakken zeebaars met rozemarijn-aardappeltjes, zoetzure venkel en agrodolce van kappertjes
  • Griekse salade met inktvis, venkel-tzatziki, feta en pita-broodje
  • Vlaamse Varkenswagentjes in bruin bier met frietjes, witloofslaatje en huisgemaakte mayonaise
  • Noordzeevis op Thaise wijze met gestoomde jasmijnrijst, pinda en Oosterse salade
  • Tunesische chicken-kebab met Arabisch slaatje, groene harissa, granaatappel en geroosterde amandel
  • Mexicaanse lamsrug met chipotle, gepofte krieltjes, mais en koriander
  • Chileense Quinoa-salade met geitenkaas, geroosterde maïs, avocado en gemarineerde kerstomaatjes
  • Koreaanse gegrilde entrecôte 'Bulgogi' met kimchi, zoetzure komkommer en jasmijnrijst
  • Italiaanse Polpetta (gehaktbal) met aromatische tomatensaus, basilicum en ciabatta
  • DESSERT: Griekse yoghurt, honing met kaneel en kruidnagel, seizoensfruit, olijfolie geïnfuseerd met vanille, filodeeg en gekarameliseerde noten
  • DESSERT: Yoghurtijs met butterscotch van framboos, rood fruit, citroenverveine en explosiesuiker
  • DESSERT: Seizoensfruit met geitenkaas-mascarpone, abrikozenconfituur, crumble van amandel en citroentijm
  • ...

WERELDS STANDENBUFFET

De gasten krijgen de keuze om zelf aan te schuiven aan een werelds buffet onderverdeeld in 3 gerechten! Inhoudelijke keuze van gerechten wordt gemaakt in functie van seizoen, aanbod en in dialoog met de klant.
BUFFET

per persoon

€32
vanaf 30 personen
Bekijk een aantal voorbeelden uit ons assortiment
  • Mexicaanse Carnitas Taco (traaggegaard geconfijt varkensvlees met Guajilo chili, sinaas en kaneel) met Pico de Gallo (tomatensalade met witte ui, koriander, limoensap) en salsa verde (frisse groene saus op basis van tomatillo en jalapeno)
  • Pescado Al Forno: een Italiaans 'vispannetje' met Noordzeevis, zeevruchten en rustiek zuurdesembrood
  • Thaise Rode Curry met Schorenaer (topkip uit de Ardennen) en seizoensgroenten, gestoomde jasmijnrijst en Thaise basilicum
  • Marokkaanse gemarineerd Lam in Ras-El-Hanout vergezeld van parelcouscous met noten, gedroogde vruchten, granaatappel en munt
  • Braziliaanse Picanha (stuk rundsvlees) met geroosterde aardappelen en chimmichurri (groene frisse saus op basis van bladpeterselie)
  • Indische Chicken Tikka, Basmati rijst met ghee, kardemom, mosterdzaad en fenegriek met Raita (frisse yoghurtdip) en uien-slaatje

BBQ

DE MESS BBQ'S

Wie op zoek is naar iets anders dan de typische BBQ-worst of saté kan met De Mess BBQ-formules voor fijnproevers een stap verder in de wereld zetten. Ontdek hier onze mondiale Mixed Grill, Spaanse barbacao of de BBQ met tien dagen gerijpte entrecôte.
MIXED GRILL

per persoon

€25
vanaf 40 personen
Bekijk het buffet
Een Mixed Grill met wereldse invulling die wisselt per seizoen! We bieden onze Mixed Grill aan in drie gangen, zo wordt elk stuk vlees vergezeld van een passende salade, saus, aardappel of brood om zo de internationale smaakwandeling perfect tot zijn recht te laten komen!
Bijvoorbeeld dit seizoen:
  • Haiwaiaanse Huli Huli kip met Polynesische salade in passievruchtenvinaigrette en salsa van geroosterde ananas
  • Perzisch traaggegaard en gelakt varkenswangetje op Freekeh-Tabouleh met salade met Maast-o-Khiaar (yoghurtsaus met komkommer en munt)
  • Italiaanse Picanha (rundsvlees) met geroosterde rozemarijn-krieltjes, Italiaanse bladsalade met citroenmelisse en kervel en een Mediterraanse kruiden-aioli
Mogelijkheid tot uitbereiding (4de gang) of vervanging (mits supplement 3€):
  • Lamsvlees
  • Gegrilde seizoensvis
  • Scampibrochette
ENTRECÔTE

per persoon

€32
vanaf 40 personen
Bekijk het buffet
Zin een stevig stuk vlees? Dan is onze ENTRECÔTE BBQ iets voor u! Gegrilde stukken rundsvlees met een assortiment aan alternatieve salades zoals Chinese Tijgersalade, Griekse boerensalade, Midden-Oosterse zoetzure salade en frisse bladsalade! Verder serveren we dit samen met geroosterde aardappelen, waaier aan koude sauzen en een warme saus en vers afgebakken brood.
BARBACOA ESPAÑOL

per persoon

€39
vanaf 40 personen
Bekijk het buffet
Authentieke Spaanse topproducten op uw bord! U krijgt van op de grill reuzengamba’s in Spaanse lookmarinade, een Moors gekruid lamskroontje uit Andalusië en 100% authentieke Pata Negra (stuk van het varken)! Dit wordt vergezeld van 3 Spaanse salades, Bocadillo (Spaans steengebakken stokbrood), geroosterde aardappelen en drie bijhorende sauzen. Buen Provecho!


MEXICAANSE TACOBAR

TACOBAR (3 Taco's per persoon)

per persoon

€16
vanaf 70 personen
Toffe Mexicaanse Taco's voor uw evenement! Wij serveren vanuit ons kraampje twee soorten taco's (1 met vis en 1 met vlees - vegetarisch alternatief mogelijk), vergezeld van huisgemaakte salsa's, hotsauces en andere condimenten om je taco te personaliseren.


Desserts

DESSERTS

per persoon

€7
Enkel in combinatie met andere formules
Bekijk enkele voorbeelden
  • Yoghurtijs met zomerfruit, citroenverveine en explosiesuiker
  • Indisch gemarineerde ananas met kokosijs en exotische butterscotch
  • Bananen met Jamaicaanse rum, chocoladesaus en vanilleijs
  • Verse aardbeien met vanilleijs, munt en Ricard

Drankformules

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en bediening.
DRANKENFORFAIT RECEPTIE Prijs op aanvraag
Enkel mogelijk in combinatie met foodformule
  • Cava (Picaire)
  • Fruitsap (of mocktail: zie hieronder)
  • Waters

TIP!
Als lekker alternatief voor fruitsap is er onze Lazy Red Lips mocktail op basis van granaatappelsap, gecombineerd met de smaken van framboos en violet. Verfrissend en verrassend!
+ €1,75 per persoon/uur
DRANKENFORFAIT FEEST Prijs op aanvraag
Enkel mogelijk in combinatie met foodformule
  • Witte wijn (Paparuda - Roemenië - 100% Sauvignon)
  • Rode wijn (M.A.N. - Zuid-Afrika - 86% Cabernet Sauvignon en 14% Merlot)
  • Pils
  • Cola & Cola Light
  • Waters
PUNCHTAFEL: cocktailpunch

per cocktail

€4,95
PUNCHTAFEL: mocktailpunch

per cocktail

€2,95
vanaf 100 cocktails (tenzij in combinatie met een foodformule)
Bij Punchtafel op afhaal/levering:
- Huurprijs glazen: 50 cent per glas
- Bij levering ter plaatse: €50 leveringskost
Bekijk enkele voorbeelden van Punches
Op een lekker losse manier originele cocktails aanbieden aan uw gasten? Bij ons kan u een ‘punch-tafel’ afhalen waarbij wij de punches, glaswerk, ijs, garnituur en alle andere benodigdheden voorzien, zodat u en uw gasten zichzelf kunnen bedienen naar believen. Punches zijn weer helemaal hip!

Punch is een aloude manier van drinken en is eigenlijk het eerste ‘gemengde alcoholische drankje’ uit de geschiedenis, nog lang voor de latere eenpersoons versies en de uiteindelijke ‘cocktail’. Punch is traditiegewijs een sociaal gebeuren, waar iemand een punch bereidde en men dan met een groep mensen punch dronk uit kleine kopjes of bekers. Nu beleeft de cocktailpunch een revival!

Elke punch staat op vijf benen: spirit (de drank), citrus (het zure), suiker (het zoete), water (de aanlenging, kan ook thee zijn of vruchtensappen) en spice (specerijen zoals vanille, nootmuskaat, kaneel, etc.). Bijna elke goeie punch begint met een Oleo-Saccharum, dat is een acht uur lange maceratie van citrusschillen in suiker. De suiker trekt alle etherische oliën van de vrucht uit de schil en zo bekomt men een geurende en smaakvolle suiker die dan als basis zal spelen met de andere gemengde ingrediënten.
Fish House Punch
In dit geval wordt de oleo saccharum gemaakt met demerara-suiker, een ongeraffineerde donkere suiker die een zeer aparte aardse smaak heeft niet te vergelijken met de traditionele suiker. Dit wordt gemengd met Ceylon Thee uit Sri Lanka, citroensap voor frisheid, donkere Jamaican Rum, Franse topcognac en een scheutje perziklikeur. Enkele dashes Pompelmoes-bitters geven de punch een extra dimensie.

Carribean Rum Punch
Bij deze punch vertrekt men van eigen getrokken ‘spiced rum’, een proces waarbij we gouden rum 24u laten trekken met kruidnagel, kaneelstokjes, nootmuskaat, piment, vanille, verschillende citrusschillen en Angostura bitters. Dit wordt dan verenigd met ongezoet ananassap, guavasap, limoensap en verschillende tropische vruchten zoals ananas, mango, limoen, etc.

Blood Red Rum Punch
Een oleo-saccharum van bloedsinaasappel en citroen met muscovadosuiker. Hier hebben we donkere rum als basis, die gepimped wordt met de complexe smaken van Byrrh en Amer Picon. Granaatappelsap en de indische Darjeerling thee zorgen voor wat body terwijl vers citroensap en frambozensiroop zorgen voor het zoet-zure. Orangebitters ronden het geheel af voor een fris, maar intrigerend drankje.

Spiced Flower Punch
Standaard oleo-saccharum van citroen, maar met rietsuiker. De combinatie van Vodka en vlierbloesemlikeur ligt hier aan de basis, aangelengd met biologisch appelsap, citroensap, kamillethee; en gespiced met Groene Chartreuse, Becherovka (een Tsjechische kruidenlikeur) en lemonbitters.

Hendricks Gin Punch
Oleo-saccharum, Hendricks Gin, Lillet Blanc - een versterkte wijn uit Frankrijk (vermouth) aangelengd met fruitig wit druivensap, de elegantie van groene thee, vers citroensap en een druppel rozenwater. Fris, soepel, crisp.